Diensten

Wat doen wij?

Wij zijn actief in de wegenbouw, en vooral in de openbare omgevingsaanleg. Wij beschikken over erkenningsklasse 6 en zijn voornamelijk werkzaam in de regio Gent – Antwerpen – Brussel.

Grondwerken

Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark (link Hertsens Verhuur).

Machines zoals bull D6, bobcat, laadschop, dumper, rupsdumper, graafkraan, bandenkraan, knikmops… al dan niet gps gestuurd zijn steeds inzetbaar.

Rioleringswerken

Wij plaatsen rioleringsleidingen van kleine tot grote diameters en in diverse materialen. Hiertoe behoren ook verschillende rioolconstructies zoals bijvoorbeeld regenwaterputten, septische putten, pompputten, kopmuren, bufferbekkens, infiltratiekratten,…

Funderings- en verhardingswerken

We hebben ervaring met alle soorten verhardingen: standaard betonstraatstenen op een speelplaats, grootformaattegels op een terras, kasseien voor parkeerstroken, kunstgras voor een sportveld, halfverharding in padjes, graskunststofplaten of grasbetontegels voor een brandweg, asfaltverharding, betonverharding, … Wij verwerken deze graag voor u tot een mooi project.

Inrichting openbare ruimte

Bij infrastructuurwerken horen ook bijpassende inrichtingen zoals straatmeubilair, speeltoestellen, houtconstructies, overkappingen, afsluitingen, betonconstructies, beplanting e.d. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn.

Transport

Alle projecten worden van materiaal voorzien door onze eigen transportdienst. Zowel containerwagens, vaste kipwagens 6×4 als kipper opleggers 4×4 worden hierbij ingezet. Deze staan ook ter beschikking voor verhuur via ons zusterbedrijf Oevertrans bvba.

Klik hier voor meer info

Machineverhuur

U kan ook op ons beroep doen voor het huren van machines met of zonder machinist. Het machinepark kan gebruikt worden in de wegenbouw, maar zeker ook in aanverwante sectoren. Als pluspunt beschikken wij over onze eigen onderhouds- en hersteldienst.

Klik hier voor meer info