Diensten

Wat doen wij?

Wij zijn actief in de wegenbouw, en vooral in de openbare omgevingsaanleg. Wij beschikken over erkenningsklasse 6 en zijn voornamelijk werkzaam in de regio Gent – Antwerpen – Brussel.

Rioleringswerken

Wij plaatsen rioleringsleidingen van kleine tot grote diameters en in diverse materialen. Ook verschillende rioolconstructies zijn ons niet vreemd, zoals bijvoorbeeld regenwaterputten, septische putten, pompputten, kopmuren, bufferbekkens, infiltratiekratten,…

Grondwerken

Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark (link Hertsens Verhuur). Machines zoals grader, bull, laadschop, dumper, rupsdumper, graafkraan… al dan niet gps gestuurd zijn steeds inzetbaar.

Funderings- en verhardingswerken

We hebben ervaring met alle soorten verhardingen: standaard betonstraatstenen op een speelplaats, grootformaattegels op een terras, kasseien voor parkeerstroken, kunstgras voor een sportveld, halfverharding in padjes, graskunststofplaten of grasbetontegels voor een brandweg, asfaltverharding, betonverharding, … Wij verwerken deze graag voor u tot een mooie omgeving.

Uitrustingswerken

Bij infrastructuurwerken horen ook bijpassende inrichtingen zoals straatmeubilair, speeltoestellen, houtconstructies, overkappingen, afsluitingen, betonconstructies, beplanting e.d. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn.

Machineverhuur

U kan ook op ons beroep doen voor het huren van machines met of zonder machinist. Het machinepark kan gebruikt worden in de wegenbouw, maar zeker ook in aanverwante sectoren. Als pluspunt beschikken wij over onze eigen onderhouds- en hersteldienst.

Klik hier voor meer info